En 960-Square-Foot Indiana Home ble bygget inn i bakken av en familieplot

Turer: (September 2018)

Dragnet: Claude Jimmerson, Child Killer / Big Girl / Big Grifter (September 2018).

Anonim

Når et par som leter etter å unnslippe Chicago, begynte å tenke på å bygge en helgferie, hadde de det perfekte stedet i tankene: de 10 hektar store delene i Nordvest-Indiana som hadde vært i familien i årevis. Eiendommen hadde mening, men våtmarkene ga utfordringer som var tilsynelatende uoverstigelige når det gjaldt å skape et hus. Likevel ønsket paret å omfavne landet for alt det var, så de hyret Bamesberger Architecture for å se hva som kunne gjøres. "Prosjektet startet litt større, og deretter paret ned for å få enkelhet i visjonen under designprosessen, sa arkitekt Frank Bamesberger. På grunn av naturen til omgivelsene kan bare en liten del av området bygges på. Og for å få mest mulig ut av byggingen, lagde teamet boligen inn i åssiden, og spredte hele hjemmet over en rekke svarte stålkonstruksjoner som er forbundet med treverk. Til slutt vurderte helgeturet "boksen" ikke mer enn 960 kvadratmeter. Men eierne "endte opp med å elske det så mye de flyttet i full tid, " sa Bamesberger.

Firmaet brukte svartert stål, bjerkkryssfiner, og lokalt hentede steiner for å bygge dette moderne Midwestern-hjemmet som feirer innendørs-utendørs levende. En tre dekk forbinder den større boksen boligen til separat, mindre boks veranda struktur.

Naturlig lys fyller det luftige lavere nivået fra standardvinduer av Marvin, spredt på fasaden på hjemmet. Vinduene med forskjellig størrelse gir en rekke visninger av eiendommen. En tilpasset lysarmatur opprettet av villaeieren belyser en svart skinn Ikea sofa og vintage salongbord.

En åpen planløsning omfatter et kjøkken, spisestue og boareal i hovedbyggets første etasje. Et loft gir privatliv til soverommet og hjemmekontorområdet.

Landets mest levedyktige sted for hjemstedet krevde hovedoppholdet å bli bygd inn i åssiden. En klatring fjernet fra åssiden tjener som stepping stones, og inngangsdøren ble laget av treet av et dødt valnøtttre som ble funnet under bygging.

Teamet fokuserte på å bruke naturlige materialer til å "forsiktig engasjere" hjemmet med landskapet og utfylle den naturlige skjønnheten til Midtvestrær og gressletter. Lokalt hentet flis flanker deler av verandaen.

Et tre dekk og sti forbinder hovedboligen til utvendig skjermet veranda. Deretter fører en liten sti av stepping stones til en annen boks struktur for lagring. Bygningene, bygget litt opp fra bakken, ser ut til å flyte over kanten av våtmarkene.

En svart metallstige fører til loftet som holder de mer personlige soverommene og hjemmekontorene. Benjamin Moores "Yorkshire Tan" dekker veggene, mens merkets "Jamesboro Gold" gir taket taket.

Boulders utgravet under konstruksjonen støtter metallpeisen.

En Akari Light Sculpture av Noguchi diffunderer lys over spisestue og husets svart-hvitt fotografering. En vintage midcentury sofa som har vært i husets familie i generasjoner hviler i nærheten.

Designer Informativ: Turer